StuRa

Studentenvereniging Amersfoort

Afmelden

Heb jij genoten van jouw lidmaatschap bij de StuRa, maar wil/moet jij nu echt afscheid gaan nemen van het studentenleven? Dan komt helaas nu het moment dat jij je gaat uitschrijven bij onze vereniging. We vinden het spijtig dat je vertrekt, maar hopen dat jij met goede herinneringen terug kan kijken.

Het lidmaatschap moet schriftelijk worden opgezegd en hierbij stuur je de StuRa-pas mee. Na je opzegging heb je namelijk geen recht meer op de kortingen en acties die geldig zijn voor StuRa-leden. Uitschrijven doe je door een uitschrijfbrief te schrijven. Dit doe je door je voornaam, achternaam en geboortedatum te vermelden aan te geven dat jij je wilt uitschrijven. Op deze manier kunnen we jouw makkelijk terugvinden in in ledenbestand en je hieruit verwijderen. De StuRa-pas voeg je toe aan de brief. Een standaardbrief voldoet uiteraard, al vinden wij het erg leuk om te horen waar jij het meeste plezier aan hebt beleefd met de StuRa.

Let er goed op dat de StuRa-pas bij de brief moet zitten. Zonder pas kunnen wij jouw afmelding niet in behandeling nemen. Ben jij de StuRa-pas kwijt geraakt of heb je andere vragen, stuur dan een mail naar info@destura.nl

De brief met StuRa-pas kun je langs komen brengen bij de StuRa-lounge. Mocht er niemand in de Lounge aanwezig zijn, kun je hem onder de deur door schuiven. Ben je niet in de gelegenheid om hem zelf langs te brengen? dan kun je hem opsturen naar:

Stura Studentenvereniging Amersfoort
Kantoor C 0.44
De Nieuwe Poort 21
3812 PA Amersfoort

Thema door Anders Norén