Bestuur

Voorzitter: Noëlle Meis
Secretaris: Naomi Kort
Penningmeester: Daphne Bree

Nieuwsgierig naar een bestuursvergadering? Mail dan naar info@destura.nl.

Het bestuur regelt de dagelijkse gang van zaken van de vereniging. Mocht je vragen hebben rondom je lidmaatschap, ideeën willen aandragen of interesse om het bestuur te versterken, dan zijn we te bereiken via info@destura.nl of van tijd tot tijd telefonisch. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de StuRa-lounge: C.044!

Wat doen we?
Als BeStuRa komen we twee keer per maand bijeen om het overzicht te houden over de vereniging. Wij hebben het over de gang van zaken binnen de commissies, houden het beleid in de gaten en zijn op dit moment vooral druk met allerlei nieuwe acties voor de pas!
Heb jij nog een fantastisch idee voor een actie? Laat het ons weten, en wij gaan in gesprek met hen!

Tot snel bij een van de volgende activiteiten, feesten of borrels!

Wat houdt ons bezig?
Tijdens een anonieme enquête dat gehouden is onder onze Raadsleden is naar voren gekomen dat er meer inzicht gegeven moet worden wat er binnen het bestuur speelt. Waar houden wij ons mee bezig? Waar vergaderen wij over?
Elke vergadering zullen wij de hoofdnoten van die vergadering hieronder vermelden!

ALV 27 juni 2017
– Er is gestemd voor het nieuwe bestuur.
– Er is afscheid genomen van het oude bestuur: Marlou van Burgsteden, Marc van den Berg, Ashley van ’t Westeinde en Monique van den Heuvel.
– Stephanie Troeder heeft zich voorgesteld en zal zich op de volgende ALV verkiesbaar stellen als commissiefunctionaris.
– Niels Vernooij is verkozen tot erelid
– Hillary Hommes, Mary Aben en Maartje van Middelaar zijn benoemt tot lid van verdienste
– Er is gestemd voor de nieuwe raad van toezicht. Deze zal worden vertegenwoordigd door Marc van den Berg en Ashley van ’t Westeinde.
– Er is afscheid genomen van de oude raad van toezicht: Madelon Kolkhuis Tanke, Stefan Snelderwaard, Kimberly Felius en Anna Borsten.
– Stephanie Troeder heeft vanuit het bestuur van de AID toelichting gegeven over de komende AID op 29 augustus.

  1. Jan Lid

    Ik wil graag solliciteren, waar kan dat?

Geef een reactie

Thema door Anders Norén