Commissie

Activiteiten en Feest Toppers:

Activiteiten commissie 2

Wat doen we?
De commissie organiseert allerlei leuke en gezellige activiteiten namens de StuRa voor alle studenten. Wij organiseren elke maand wel één of meerdere leuke activiteiten. Zo hebben we eens in de drie maanden een activiteit bij SuperFun, organiseren we paintball, maar ook een wintersportvakantie behoort tot ons repertoire. Wij streven ernaar om elk seizoen een sportactiviteit te organiseren. Hierbij kun je denken aan ons volleybaltoernooi in de zomer. Ook kun je ons vinden tijdens de verschillende feestjes van de StuRa.

Voor foto’s van activiteiten en feesten verwijzen we je graag door naar het fotoalbum op de site!

Iets voor jou?
Omdat de commissies worden gevormd door studenten, wisselt de samenstelling van de commissies met regelmaat, doordat studenten gaan afstuderen of het te druk krijgen. Het is ook goed dat de commissies regelmatig wisselt van samenstelling omdat op deze manier steeds nieuwe ideeën binnenkomen. Op deze manier blijven we vernieuwend en bezig met de actualiteit. Mocht jij nou goede ideeën hebben of een echte regelneef zijn, dan kun je altijd aansluiten bij de vergaderingen. zou je dit willen, dan kun je mailen naar activiteiten@destura.nl en krijg je van ons een uitnodiging voor de aankomende vergadering.

En verder:
De StuRa is een leuke manier om mensen te leren kennen en een leuke studententijd te beleven, maar binnen de commissies kun je ook een hoop leren wat betreft communicatie, organisatorisch en leiderschap. Ook op je CV staat dit goed. Het is voor veel HBO-opleidingen namelijk van belang om je op bovengenoemde aspecten te ontwikkelen. Door je aan te sluiten bij een commissie kun je dus op een leuke manier werken aan jezelf en sluit het tevens aan bij je opleiding.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén