Lid worden

Waarom lid worden?

Maak vrienden voor het leven
Bij de StuRa maak je vrienden voor het leven. Vaak zijn deze vriendschappen ontstaan door deelname aan activiteiten, disputen of commissies. Je leert daar veel vrienden kennen. Met deze vrienden beleef je een fantastische tijd, waar jij je leven lang met plezier op terug zult kijken. het voordeel van deze studentenvereniging is dat we voor alle studenten toegankelijk zijn. Je hoeft dus niet per se op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort te studeren, maar studenten van een andere stad of instantie zijn ook welkom bij ons.

Geef zelf kleur aan je lidmaatschap
Er zijn binnen de StuRa allerlei manieren om jezelf te ontplooien. Dit kun je doen door alleen gebruik te maken van de StuRa-acties die je krijgt met de StuRa-pas, je kunt meegaan naar de activiteiten en feesten die we organiseren, maar je kunt ook in de commissies meehelpen met het organiseren van deze activiteiten en feesten. Het is aan jou hoe jij je lidmaatschap wilt invullen en hoe jij je studie wil combineren met de StuRa.

Eigen sociëteit
De StuRa heeft een eigen sociëteit, Shots!. Elke donderdagavond houden wij daar onze borrels en iedere 4e donderdag van de maand vieren we de verjaardagen van de leden die in de desbetreffende maand jarig zijn. Iedereen is welkom, Dus kom een keer een kijkje nemen! Alleen of neem je vrienden mee.

Hoe lid worden?

Zit je op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort, dan kun je het beste even langskomen in de StuRa-lounge achter de kantine in cube 0.46. Dan schrijven we jou direct in en krijgt van ons dan ook direct je StuRa-pas mee waarmee jij kan profiteren van onze acties in de stad. Bovendien hebben we een klein cadeautje voor jou bij je inschrijving (nee, het is geen ontgroening).

Mocht je nu niet aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort studeren, dan kun je hier klikken om digitaal in te schrijven. 

Als wij jouw inschrijfformulier in goede orde hebben ontvangen dan krijg je van ons een bevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat jij zo snel mogelijk je StuRa-pas in handen hebt.

  1. Sophie Vermaas

    Mijn naam is Sophie Vermaas en ik studeer momenteel aan het mbo Amersfoort(school voor welzijn) Ondanks dat ik het heel erg naar mijn zin heb, mis ik toch een beetje de sociale contacten in Amersfoort. Een studentenvereniging lijkt mij daarom heel erg leuk. Is het mogelijk om een beetje sfeer te proeven bij de vereniging? En als dat bevalt, dat ik mij dan kan inschrijven voor aankomend jaar?

  2. Jan Lid

    Nee mag niet

Geef een reactie

Thema door Anders Norén