Waarom opgeheven?

De StuRa is niet meer….

Als vereniging waren er nog voldoende leden, maar een groot deel hiervan was al afgestudeerd en/of ‘slapend’. Daarnaast was er een terugloop in het aantal studerende leden. Dit zorgde er ook voor dat het vinden van actieve leden erg moeilijk was. Het huidige bestuur kon ook geen opvolging vinden.

Wij willen benadrukken dat financiën en onenigheid geen rol hierbij hebben gespeeld.

Bij de oprichting wisten we al dat het altijd hard werken zou zijn om een vereniging levende te houden in een stad als Amersfoort, waar veel opleidingen zitten die je ook in een typische studentenstad als Utrecht kan volgen. De echte studentenvereniging-studenten gaan voor het studentenleven dan naar Utrecht en kiezen daar een opleiding.

Het bestuur 2017-2018 heeft contact gezocht met eerdere besturen en daarna is er besloten, na 8 jaar plezier, de vereniging te ontbinden.

De vereniging zit nu in de tijd van de vereffening. Mochten er nog zaken spelen, financieel of qua facilitair, dan zullen we binnenkort contact opnemen hierover. Ook zelf mag er contact worden opgenomen via vereffening[@]destura.nl.

Oud-voorzitter Wouter van Schagen heeft samen met oud-bestuurder Irene van den Hoogenband aangegeven de vereffening op zich te nemen en alle zaken van de vereniging af te ronden.

Er zal nog een eindfeest van de StuRa worden georganiseerd. Uiteraard bent u hier ook van harte voor uitgenodigd. De datum is nog niet bekend.

Mocht u vragen hebben over de gehele vereffening, schroomt u dan niet een mailtje te sturen naar vereffening[@]destura.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de vereffening, dan mag u dit ook per mail aangeven.

Thema door Anders Norén